14 Nisan 2012 Cumartesi

Friv Oyun Friv6 Friv4

Merhaba arkadaşlar yine bomba bir tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Bugün sizlere birbirinden güzel bir çok oyun önereceğiz. Fakat bu önereceğimiz oyunların tamamı aynı bölüm içrisinde yer alacak. Bu bölüme biz kısaca friv oyun diyebiliriz. Friv oyun bazılarınızın bildiği gibi her türlü bölümden oyunu içerisinde barındırmaktadır. Fakat bu bölüme girebilmek için çok iyi hazırlanmış olmalı ve insanlar tarafından çok seviliyor olmalısınız. Aksi halde bu bölüme girilemez.

Bir çok türde yeni oyun bulunan bu bölümde hemen her kategoriden oyun bulunmaktadır. Macera, spor, beceri, zeka, balon patlatma, futbol, nişan ve silahlı oyunlar başta olmak üzere her grubun sade en iyileri bu bölüme girebilmektedir. Friv oyun olabilmek için çok sevilmeli ve insanlar tarafından aranılması gerekmektedir. Aksi halde bu bölüme girebilmek imkansız ile eş değerdedir. Sadece ve sadece elit oyunların yer aldığı bu bölümde eminiz ki çok keyifli vakit geçireceksiniz. Kendine has ve özel yapımları içerisinde barındırması ile birlikte numaralı isimlerde içerisinde yer almaktadır. Bunlar
Friv2


Friv3

Friv4 Örneğin friv4 oyununda pembe renkli köstebek ile kazılar yaparak kendimize çıkış kapıları açmalıyız. Açmış olduğumuz çıkış kapıları sayesinde yeni bölümlere geçme şansına sahip olabilirsiniz. Bu çıkış kapıları sizleri yeni noktalara ulaştırmaktadır. Yeni noktalar sayesinde çok başarılı bölümlere geçişler sağlayabilirsiniz.
Friv5


Friv6

Friv7 oyunu ise çok zevkli bir zeka oyunu. Burada size bir takım şekiller veriliyor. Siz o şekilleri oyundaki renkli toplar ile gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Yine çok sürükleyici ve heyecan verici bir yapım. Burada kontrolü sağlayabilmek için Mouse kullanmanız yeterli olacaktır. Fare ile oyunun kontrolünü sağlayıp bölümleri teker teker geçmelisiniz.
Friv8
Friv9 oyununda ise jeep kullanmalısınız. Jipi kullanırken bölüm sonuna kadar sağ salim bir şekilde ulaşarak yeni bölümlere geçmeye çalışacaksınız. Bölüm sonuna giderken karşınıza bir takım engeller çıkıyor. Siz bunları aşarak yolunuza kaldığınız yerden devam etmeye çalışıyorsunuz. Burada püf nokta arabanın hız kontrolünü iyi ayarlamak. Bazı yerlerde devrilmemek için hızlı gitmeniz gerekiyor. Bazı bölümlerde ise hızınızı çok fazla düşürmeniz gerekebiliyor. Bunu arabayı kullanırken siz belirlemelisiniz. Kontrolü ayarladıktan sonra birde yolda karşınıza çıkacak olan engelere dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Engelleri aştıktan sonrası çok basit.

Hepsi birbirinden güzel bu yapımların bazısında sadece Mouse ile kontrol sağlarken bazılarında ise klavyedeki yön tuşları ile hakimiyeti sağlıyorsunuz. Nişan oyunlarında klasik bir şekilde olduğu gibi fare ile hedeflere nişan almalı ve ateş etmelisiniz. Bu işlemi yaparken son derece dikkatli olmakta fayda var. Aslına bakarsanız tüm yapımlarda çok dikkatli olmak gerekir. Madem oyun oynuyoruz o halde ciddiye almalıyız öyle değil mi? O kadar emek harca ve küçük bir dikkatsizlik ile bir ton çaba boşa gitsin. Böyle bir durum ile kimse karşılaşmak istemez. O yüzden işimizi sıkı tutmalı ve sonunda gülen taraf olmalıyız.
Friv2 oyununda birbirinden ayrı kalmış iki balonu birleştirmeye çalışmalısınız. Birbirinden uzakta duran balonları birleştirmeniz halinde yeni bölümlere geçişler yapabilirsiniz. Balonların birleşmesi için aralarındaki engeli fare ile kaldırmalısınız. İlk bölümde aralarında tahta bulunmaktadır. Bu tahtayı ortadan kaldırmak çok basit. Zemin seviyesinden Mouse ile kesip aradaki engeli ortadan kaldırabilirsiniz. Fakat oyun ilerledikçe zorlanmaktadır. Çok zevkli olan bu oyundan eminiz ki çok hoşlanacaksınız.
Yazımızı burada sonlyuor ve yeni yazılar ile görüşmek üzere diyoruz. İyi eğlenceler dileriz.

http://friv5.tumblr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder